Ny stor klass II-grupp

Förbi | 2022-10-21

Pga. flera avhopp har vi slagit ihop de två klass II-grupperna till en grupp. Det blir en grupp med 7 spelare vilket innebär att det blir en frirond. På det här sättet får alla spela så många partier som möjligt.

Första ronden motsvarar hur alla deltagarna spelade i rond 1 i de två olika grupper. Partier mot spelare som hoppat av har strukits. Partier som spelats har lagts in på olika ronder. Kontrollera gärna att resultaten stämmer. Tyvärr gick det inte att ordna så att färgerna stämmer i de senare ronderna men i rond 1 har alla fått rätt färg. Det är samma speldatum som i klass I och observera att rond 4 för klass II spelas på onsdag den 26 oktober.

Det är bra om alla försöker spela de saknade partierna i rond 2 och 3 så snart som möjligt. Det behövs för beräkningen av ranking. Bestäm speldatum med motståndaren, enklast är på klubbkvällarna när det inte är ordinarie rond. Klass II a och b kommer inom kort tas bort från sidan.

Spelschema och resultat i den nya Klass II

Rond 4 Klass II