Om

Hemsidan

Vår nya hemsida för Kalmar schackklubb är under uppbyggnad. Vi tar tacksamt emot alla synpunkter på utformning och funktion på hemsidan för att vi ska kunna utveckla den vidare för alla schackintresserade i Kalmar och omnejd.

Ett litet tips är att du kan följa händelser på hemsidan med RSS i din mobil eller dator utan att logga in på hemsidan. RSS är en teknik för att göra det möjligt att prenumerera på händelser på en hemsida utan att behöva gå in på hemsidan. Det kan var bekvämt om man vill hålla sig ajour vad som händer. Som du ser är den många aktiviteter på gång. Det finns en del gratisappar för både Androidtelefoner och Apple. Prova dig fram. Sök sedan efter kalmarschack.se och du kan följa alla inlägg om nyheter och aktiviteter på hemsidan. Hör gärna av dig till om vilka appar som funkar för dig.

Få mail om nya inlägg

Vill du hålla koll på nyheter som publiceras på kalmarschack.se kan du skriva i kontaktformuläret att du vill få mail om nya inlägg och ange din mailadress nedan så lägger vi upp din mailadress. Du kanske vill veta om en lottning har gjorts för nästa rond eller resultaten från någon tävling. Med en mailprenumeration missar du inget.

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Den 25 maj 2018 trädde den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft och det innebär vissa små förändringar av hur Sveriges Schackförbund (SSF) kommer att hantera våra register. Länk till SSFs policy

Få mail om nya inlägg eller lämna synpunkter: