Om

Hemsidan

Vår nya hemsida för Schacksällskapet Kalmarunionen är under uppbyggnad. Vi tar tacksamt emot alla synpunkter på utformning och funktion på hemsidan för att vi ska kunna utveckla den vidare för alla schackintresserade i Kalmar och omnejd.

Ett litet tips är att du kan följa händelser på hemsidan med RSS i din mobil eller dator utan att logga in på hemsidan. RSS är en teknik för att göra det möjligt att prenumerera på händelser på en hemsida utan att behöva gå in på hemsidan. Det kan var bekvämt om man vill hålla sig ajour vad som händer. Som du ser är den många aktiviteter på gång. Det finns en del gratisappar för både Androidtelefoner och Apple. Prova dig fram. Sök sedan efter kalmarschack.se och du kan följa alla inlägg om nyheter och aktiviteter på hemsidan. Hör gärna av dig till om vilka appar som funkar för dig.

GDPR – Datakskyddsförordningen

Den 25 maj trädde den nya dataskyddsförordningen GDPR i kraft och det innebär vissa små förändringar av hur Sveriges Schackförbund (SSF) kommer att hantera våra register. Länk till SSFs policy

Lämna gärna dina synpunkter om hemsidan här: