Kalmarmästerskapet igång men många uppskjutna partier

Förbi | 2022-03-04

Det är glädjande att så många vill delta i Kalmarmästerskapet! Tre ronder har spelats i Kalmarmästerskapet 2022. Ännu är det för tidigt att säga något om hur det kommer att gå till slut men det ser ut att kunna bli riktigt spännande. Ställning KM 2022.

Med många spelare finns det risk att det blir en del uppskjutna partier och tyvärr är det flera som har minst ett uppskjutet parti.

För att lottningen ska fungera på rätt sätt för turneringen är det viktigt att spela uppskjutna partier så snart som möjligt. På onsdag 9 mars finns en bra möjlighet att spela uppskjutna partier. För er som har uppskjutna partier är det viktigt att ni kontaktar er motståndare för att stämma träff för att spela de uppskjutna partierna den 9 mars eller annan tid innan rond 4.

Uppskjutna partier behöver spelas klart innan rond 4 den 16 mars för att det ska bli ordning på lottningen.