Onsdag 11/11 sista spelkväll

Förbi | 2020-11-09

På onsdag 11 november spelas de sista partierna i höstens klassmästerskap (länk till resultaten: Klass I, Klass II). Det känns fint att vi kunnat genomföra turneringen i två klasser precis som vanligt trots dessa Corona-tider. Efter den spelkvällen har styrelsen beslutat att ställa in spelkvällarna tillsvidare. Orsaken är den ökade smittspridningen.

Spela online

Alla medlemmer är välkommen att hänga på och spela online. SS Kalmarunionen har lag tillsammans med Västerviks ASK i svenska on-line-ligan i blixtschack. Där börjar en ny säsong nu på söndag. Alla kan vara med och tävlingen spelas på lichess. För den senaste informationen se https://schack.se/nyhet/sverige/2020/11/swedish-chess-team-battle-tillbaka-den-15-november/

Blixtschacket spelas på söndagskvällarna med start kl 18.15 – 19.45. Det går bra att spela enstaka partier, hela säsongen eller hur mycket som känns lagom. Det vore kul om fler medlemmar deltar. Det är trevligt med lag och det finns plats för hur många spelare som helst.